2020年12月22日 重要

入学予定者および受験生の皆さんへ

2021年度春学期の授業形態につきまして、現時点で決定している本学の基本方針をお知らせします。

2021年度春学期の授業は、新型コロナウイルス感染拡大防止対策を講じたうえで、原則として「対面授業」とします。
ただし、受講者数が多い授業科目およびオンラインによる実施の方がより教育効果があると本学が認めた一部の授業科目については、「遠隔授業」とします。

なお、基礎疾患を有する等により対面授業を受講できない場合は、可能な範囲で配慮します。

詳細は決まり次第本学ホームページでお知らせします。また、今後の感染拡大状況によっては、この方針を変更する場合があります。

2020年12月22日
本 学

To all Admitted Students and Applicants

Looking forward, we would like to inform you of our policies as they currently stand regarding classes and teaching for the spring semester in AY 2021.

For classes in the spring semester of AY 2021 – along with the thorough implementation of measures to prevent the spread of the novel coronavirus (COVID-19) – the classes will in principle be held in face-to-face on campus.

However, please note that for classes where there are many students, or for classes where it is apparent that online teaching will be more educationally effective, in these instances we have decided that some classes may be conducted remotely.

Furthermore, for students with valid reasons as to why they cannot attend face-to face classes on campus, such as underlying conditions, we will make arrangements to accommodate these students accordingly.

Further details will be posted to the University homepage as and when they become available. Please note that these policy decisions may change depending on the situation of infection spread.

December 22nd 2020

Kyoto University of Foreign Studies
Kyoto Junior College of Foreign Languages