2010年6月21日

Dear Junior College Students:

Our 13th Annual English Speech Contest will be held as follows:

Date: Thursday July 1, 2010
Time: 6: 30 p.m. ~
Place: Building #7 Rm #741

The winner will be our representative at the 54th English Speech Contest of Kinki and Osaka Private Junior Colleges.

Classes will not be held on July 1, 2010 in the sixth and seventh periods. However, please keep in mind the fact that the contest is a special educational event and attendance of Junior College Students is obligatory. You are kindly requested to come to the classroom by 6:20 p.m.

For detailed information, please contact Kato-sensei by e-mail.
email address: m_kato@kufs.ac.jp

Hiroki TSUCHIYA
Chair, Department of English Studies for Careers
Kyoto Junior College of Foreign Languages