グローバル観光学科ブログ RSS

2019/07/09 16:20:00 Peach 講演会のお知らせ

• Categoryお知らせ
  • Posted byStudent Reporter
【 Peach 講演会のお知らせ 】

みなさん、こんにちは!
グローバル観光学科2年次生の佐野香織です。

7月15日(月)「エアライン・ビジネス」の講義内にて、Peach Aviation株式会社よりゲスト講師をお招きし、講演会「日本の航空マーケットの動向とPeachの戦略について」を開催します。航空産業、企業戦略に興味のある学生は、是非ご参加ください。

【記】
日時: 2019年7月15日(月)5限目(17時30分~19時10分)
場所: 741教室
ご講演者: Peach Aviation株式会社 執行役員 経営企画室長 遠藤哲 様
題目:「日本の航空マーケットの動向とPeachの戦略について」

※対象は京都外国語大学全学生です。受講者以外も参加可。
※事前予約不要。

【Special Lecture of “Airline Business”】

I am Kaori Sano, a second-year student at the Department of Global Tourism Studies.

The special lecture is held on July 15th (Mon) and we are going to invite a special guest speaker from Peach Aviation Limited.

-Event Outline-
Date: Monday, July 15th
Time: 5th Period (17:30-19:10)
Venue: R741
Guest Speaker: Mr. Satoru ENDO, Chief Corporate Planning Officer, Peach Aviation Limited
Title: "Trends in the Japanese airline market and Peach’s business strategy"

*Students at Kyoto University of Foreign Studies are all welcome.
*No reservations required

This is a very rare opportunity, so please come and join us!