グローバル観光学科ブログ RSS

2019/06/11 08:20:00 教員紹介:野﨑俊一先生

• Category教員紹介
  • Posted byStudent Reporter
みなさん、こんにちは!
グローバル観光学科2年次生の佐野香織です。
夏のような暑さが続いていますが、そろそろ梅雨入りの時期ですね。

今回、私は野﨑先生について紹介していきたいと思います。

① ご出身はどちらですか?
福岡市です。

② 先生のご専門は何ですか?
経営戦略、事業立案、観光産業を含めたサービスイノベーションです。

③ 学生のうちにしておいた方が良いことは何ですか?
自分の関心がある分野の基礎的理論本を読むこと。自分が信頼できる仲間をひとりでも造ること。多くの失敗から学ぶという志を持つことです。

④ 最後に、学生に贈りたい言葉を教えてください!
「鶏口となるも牛後となるなかれ」

Hello everyone! I am Kaori Sano, a second-year student at the Department of Global Tourism Studies. Although it feels like summer already, the rainy season is almost here. Today, I am going to introduce Professor Shunichi Nozaki.

① Where are you from in Japan?
I am from Fukuoka city.

② What is your academic discipline?
My academic discipline is service innovation including management strategy, business planning and tourism industry.

③ What do you think are the important things students should do in college?
It is important for students to read basic books about a field that you are interested in, make a reliable friend, and learn from a lot of mistakes and failures.

④ Could you tell us your favorite phrase?
“Better be the head of a dog than the tail of a lion.”

• 野﨑俊一先生