グローバル観光学科ブログ RSS

2019/01/24 19:10:00 グローバル観光学科・学生広報隊発足!

• Categoryお知らせ
  • Posted byKUFS Global Tourism
皆さん、こんにちは!
京都外大では、今週で今年度の授業が終わりました。学生の皆さんはこれから始まる春休み、どんなふうに過ごすのでしょうか?

さて、グローバル観光学科では、このたび学科独自の学生広報隊が発足いたしました!4月に新しい新入生を迎えるにあたって、学生目線でグローバル観光学科のニュースを伝えていきたいと思います!

8名の第1期メンバーでスタートします!皆さん、どうぞよろしくお願いいたします♪

Hello everyone!
The semester is over at Kyoto University of Foreign Studies.

If you are a college student, you were probably counting down the days until spring break. Have fun with your break!

In the meantime, the Department of Global Tourism proudly announces the establishment of our first student PR group. The group currently consists of 8 student volunteer members and will continue to welcome new members.

We will be delivering the wide array of hot news, fun stories, pictures, and videos available at KUFS Global Tourism Department. Please don't miss it!
  • 学生広報隊のメンバーの一部が集まってハイポーズ!