グローバルスタディーズ学科ブログ RSS

2022/02/14 13:50:00 Experiential Learning and “A Zero Waste Life”

• Categoryお知らせ
  • Posted byBiei Motoki. 2-year student in the Department of Global Studies
Hello, my name is Biei Motoki. I'm a second-year student in the Department of Global Studies from Sapporo, Japan.

I'd like to tell you about a great experience I had learning about a "Zero Waste" lifestyle and the Totoya Zero Waste Store in Kyoto as fieldwork for my Community Engagement Project class.

Totoya is truly the most beautiful supermarket I’ve ever been to. There was no sight of packaging nor single-use plastics and that leaves more space for various kinds of food than I’d expected. Shopping there made me feel like I joined their community and contributed to making the planet a better place all together. The best part was its warm atmosphere. You’ll feel welcomed and connected to the staff, and even the other customers. Satisfaction is probably the biggest reason why I loved Totoya. I highly recommend going there to take your first step to a better future. To learn more about a Zero Waste lifestyle and Totoya Zero Waste Store, please read the article: