グローバルスタディーズ学科ブログ RSS

2022/02/01 13:30:00 KUFS Business for Good Competition 2022

• Categoryイベント
  • Posted byHult Prize KUFS
At the Department of Global Studies, students are encouraged to be changemakers.

So, building on the changemaker theme, on January 23, 2022, the KUFS Business for Good Competition was held in a hybrid format (on campus and online via Zoom) with the theme of creating new businesses that offer meaningful employment opportunities during this difficult time of Covid-19. Specifically, this year’s challenge was for student teams to create a business that “promotes sustainable growth and employment” with the potential to have both local and global impact.

Three teams made up of first- to fourth-year students from the Department of Global Studies joined the event and competed with their innovative business ideas which all connected to the United Nations Sustainable Development Goals (SDGs).

The winning team was team TAKE. Their business idea focused on ways to help unemployed PhDs (a problem in Japan but also around the world). As the winner, Team TAKE now will move on to the Regional Summit in June. Between now and then, they will continue develop and refine their business idea and model.

We encourage Team Take in their next steps and the leadership team has already started planning for next year’s event to make it bigger, better and even more impactful!

Would you like to join us for next year’s competition?

To learn more, please check out our pictures from this year and feel free to contact us at hultprizekufs@gmail.com if you have questions.