グローバルスタディーズ学科ブログ RSS

2020/04/19 21:10:00 Welcome DGS Students!

• Categoryお知らせ
  • Posted byThe Department of Global Studies
Dear DGS students,

It is my pleasure to welcome you all to the 2020~2021 academic year! Whether you are a new or returning student, we are happy that you have chosen to work with us in pursuing your degree in Global Studies at KUFS.

Global Studies is a broad and dynamic field that addresses the world’s most pressing challenges. Issues like climate change and globalization are some of the most important forces shaping our world in the 21st century. And now, we suddenly find ourselves in the midst of a global pandemic due to the outbreak of the Covid-19 virus. This event is causing profound changes to social life as we know it, while serious economic challenges are still to follow.

As was just recently announced, classes will begin online on Thursday, May 7th and continue online until it is safe to return to campus. I can assure you that all faculty and staff are working around the clock preparing to deliver our courses online using the latest educational technologies available. We’ll be employing a Learning Management System called Manaba, using Microsoft Teams for real-time video conferencing and project management, as well as taking advantage of other tools for screencasting, collaborative document creation, file sharing, and audio and video streaming. We will do our best to make sure you get the most out of your online DGS experience.

But just because we all may be sheltering at home, doesn’t mean we cannot continue to build a tight-knit academic community. That all starts with good communication. Use LINE, email, and social media to communicate regularly with your classmates. And reach out to your professors and academic advisors, who are happy to help you with your questions and feedback. Our virtual doors are open!

Again, I am honored to welcome you to this new academic year. I want you to know that we are all thrilled to serve your academic needs.

Sincerely yours,

Aaron P Campbell
Department of Global Studies Chair
Faculty of Global Engagement